Erdőbénye Hotel Magita – Szilveszter (Min. 2 Éj) - A Magita Hotel Erdőbénye Akciós Csomagajánlata

Magita Hotel Erdôbénye vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést! Ez a hely megszűnt! 4, 1 Kategória Szálloda (Hotelstars minősítés nélkül) Magita Hotel Erdôbénye bemutatkozása Erdőbényén várja vendégeit a háromcsillagos Magita Hotel, gyönyörű panorámával, kristálytiszta levegővel, nyugodt környezettel. Könnyedén megközelíthető autóval érkezők számára Budapest-Miskolc-Erdőbénye, vagy a Debrecen-Nyíregyháza-Erdőbénye útvonalon. Ezek a szállások is érdekelhetnek All inclusive 2022. 12. 11-ig Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó 72. 800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással Húsvét 04. 14-18. gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal 56. 765 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval Napi ár félpanziós ellátással 2023. 31-ig 38. 000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval Magita Hotel Erdôbénye vélemények Jó 2017. szeptember 21. barátokkal járt itt Erdőbénye csendes kis falu a Zemplén déli részén, a Tokaj-Hegyaljai Borvidéken. A honfoglalás kora óta lakott, a Mulató-hegyet mint ásványgyűjtő lelőhelyet ismertem régről.

  1. Magita*** Hotel és Étterem - Hegyalja.info
  2. Magita hotel erdőbénye
  3. Erdõbénye Magita Hotel *** és Étterem szállás, szálláshely, hotel, étterem - BelföldiSzállások.hu
  4. Ajánlataink
  5. Erdőbénye

Magita*** Hotel és Étterem - Hegyalja.info

A Magita Hotel*** és Étterem, Tokaj-Hegyalja szívében megbúvó egyik legrégebbi település, Erdőbénye "kádárfalu" főterén áll, ahová szeretettel várja vendégeit. 50 férőhelyes éttermünk - a tradicionális magyar konyha remekei mellett - tájjellegű, erdőbényei ételeket, a tokaji borhoz kapcsolódó ételkülönlegességeket és az évszaknak megfelelő ínyencségeket kínál vendégeinknek. A vadhúsokból készült ételek mellett kuriózumot jelentenek a közeli természetvédelmi területen nevelt kecske- és bárány sajtjából komponált finomságok is, melyet a szezonban meg is kóstolhatnak a vendégek az erdőbényei biotanyán. A hotel étterméhez tartozó 50 fős fűthető grillteraszon a reggelit is el tudják a vendégek fogyasztani. Az évezredes múlt, a szelíd táj, a kristálytiszta levegő sajátos hangulatot ad a kicsiny falunak, hol minden vendég felfrissülhet és mentesül a stresszes mindennapoktól. Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolódni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor nálunk a legjobb helyen jár.

A Magita Hotel pedig tárt kapukkal, kényelmes szobákkal, barátságos személyzettel, forró bográcsokkal és pincehideg borokkal várja az idelátogatókat. A hagyományőrző település híres a kádárairól és a kádártevékenységről. Itt rendezik meg minden évben a híres kádártalálkozót és egyedül itt mutatják be évről évre az apáról fiúra szálló kádártáncot is. A kádártalálkozó mellett számos neves kulturális rendezvény helyszíne vagy állomása Erdőbénye, így időpontfoglalás előtt érdemes átlapozni Erdőbénye programnaptárát, mert a Zempléni Fesztivál, a szüreti mulatság vagy az egyre népszerűbb Bor, Mámor, …Bénye emlékezetes gyöngyszeme lehet a nyaralásnak. Több kedvelt, kiváló pincészet is található Erdőbényén, és tárt karokkal várja az ide látogatókat az év bármely szakában. Példaként említhetnénk a Homonna, az Illés, a Vivamus, a Karádi és Berger, az Ábrahám pincészeteket, melyek a Magita Hoteltől csupán néhány lépésnyire találhatóak; a méltán népszerű Béres Szőlőbirtok és Pincészet pedig Bormúzeuma, pincerendszere, és más saját látványosságai mellett több fesztivál rendezvényhelyszíneként is működik.

Magita hotel erdőbénye

  1. Magita Hotel Erdôbénye vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  2. Turul Állatkórház és Patika - Gödöllő Szabadság út 21.
  3. Elte doktori iskola jelentkezés eeszt
  4. Magita*** Hotel és Étterem - Hegyalja.info
  5. Ui.: ​Rohadj meg (könyv) - Winter Renshaw | Rukkola.hu

Erdőbénye egy 1470 főt számláló kis falucska Zemplén szívében. Falucska - annak minden bájával és szépségével együtt. A nyugodt, lassan ketyegő vidéki élet, a szerelmesen csivitelő madarak, a karnyújtásnyira virágzó természet, a barátságosan integető helyiek olyan varázslatossá teszik a falut, hogy az idelátogatónak könny szökik a szemébe. Ideérkezve az ember szinte érzi ahogy a városi stresszben megfeszült idegszálai lassan megnyugodnak, kiengednek. Ahogy végignézünk az ezernyi virágtól kócos mezőn, ahogy megszimatoljuk a nedves fű és a túlérett barack édeskés illatát, ahogy megsimítjuk az öreg parasztház kétszáz éves gerendáját… Hmmm, igen. Ez egy más világ. Erdőbénye a pihenés, feltöltődés és újjászületés piciny kis szigete. Aki veszi a fáradtságot és leutazik Erdőbényére, azt biztosan rabul ejti majd ez a világ. És ha el is tud tőle szakadni végül, a zamatos Tokaj-hegyaljai boroknak, a vidékies ízeknek és a híres Tokaji vendégszeretetnek köszönhetően évről évre visszahúzza majd a szíve - no meg a gyomra.

Erdõbénye Magita Hotel *** és Étterem szállás, szálláshely, hotel, étterem - BelföldiSzállások.hu

modern karácsonyi versek

Szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden zuga Önért legyen, az Ön kényelmét, és tökéletes pihenését biztosítsa. A minden igényt kielégítő, modern épületben 55 vendég elhelyezéséhez teremtettünk ideális feltételeket. Kényelmes, otthonos, részben légkondicionált szobáink mindegyikéhez tartozik zuhanykabinos fürdőszoba, és valamennyiben van televízió, telefon, internet-csatlakozás és minibár. A hotelhez tartozik egy apartmanház is, ahol egy kisebb felszerelt konyha, egy három- és egy kétágyas szoba, 2 fürdőszoba és egy fedett terasz található. Az aktív pihenéshez nyitott, pezsgőfunkciós úszómedence, infra- és finn szauna, jacuzzi, szolárium, masszázs, bowlingpálya, asztali tenisz és szabadtéri sakk áll a sportbarátok rendelkezésére. A túrázni vágyók gyalog- és kerékpártúra keretében barangolhatják be a környező Zempléni tájat. Szállodánk ideális helyszíne a szakmai konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, árubemutatóknak is. A klimatizált konferenciaterem 40-60 fő befogadására alkalmas.

Ajánlataink

Magita Hotel Erdőbénye összes ajánlata Tetszik ez a szálláshely? Tedd a kedvencek közé, ha szeretnél gyakrabban hallani róla! Kedvenceidet a fiókodba belépve tudod kezelni. Szilveszter (min. 2 éj) Az ajánlat 2017. december 30. és 2018. január 2. között érvényes. Szállás Félpanzió (svédasztalos reggeli, vacsora az adott nap programjától függően) Szauna, infraszauna, jacuzzi használat (napi min.

Erdőbénye

magita hotel erdőbénye

Boldogkõváralján, Sárospatakon, Szerencsen, üzéren, Regécen várak és várromok idézik a letûnt korok emlékét. A Bodrog folyó a vízi sportok kedvelõinek nyújt kikapcsolódást. A Tisza és Bodrog összefolyása páratlanul szép látvány. A vadban gazdag Zempléni-hegység erdõi nem csak a profi vadászok számára tartogatnak meglepetéseket. A régió legrangosabb, sok érdeklõdõt vonzó Zempléni Mûvészeti Napok koncertsorozatának egyik színhelye az erdõbényei református templom. Aggodalomra annak sincs oka, aki a fenti ajánlatokból nem talált kedvére valót, hanem inkább magasabbra vágyik. A sárkányrepülést, illetve helikopteres városnézést éppen nekik találták ki! Magita Hotel*** és Étterem Mit kell tudni a szállodáról? Elõször is tisztázzuk, ki az a Magita, akinek nevét viseli a szálloda. Történetünk a török idõszakra nyúlik vissza, amikor a fiatal és csinos parasztlány, Magita, Erdõbénye területén magyarokat bújtatott. Gáláns tettével azonban haragra gerjesztette az ellenséget, akik felbõszülve üldözõbe vették.

  1. Kültéri burkolatok udvarra
  2. Élő közvetítés olimpia
  3. Hyundai tucson akció
  4. Bambusz szőnyeg jysk katalog
Wednesday, 22 June 2022