Vécsey Apartman Eger

Különlegesség a rossz idő esetére fenntartott 5-600 kötetes könyvtár külön gyerekkönyvekkel, DVD és CD gyűjtemény ingyenes használati lehetősége. Nyártól a környék bejárására kerékpár kölcsönzése is lehetséges lesz. Autóval érkezők a ház előtti 4 db parkolót használhatják. A Vécsey Apartman megközelítése autóval a 25 sz. főút felől érkezve, a Noszvaj-Bogács felé vezető táblákat követve egyszerű, a Várállomástól 100 m-re találjuk a szállást. Vonattal érkezve a Várállomáson leszállva a megközelítés 2 perc, az autóbusz pedig majdnem a ház előtt áll meg. Az apartman külön programokat nem biztosít, de elhelyezkedése miatt autó nélkül is jó kiindulópontja bármely egri programnak (városnézés, várprogramok, strand, stb. ) vagy akár a közeli Várállomástól egy Szilvásvárad-Szalajka-völgyi kirándulásnak, mely vasútvonal az ország egyik legszebb részén halad keresztül. Autóval pár perc alatt megközelíthetőek a környékbeli fürdőhelyek is (Egerszalók, Bogács, Zsóri-fürdő), aki pedig az erdők, a Bükk "szerelmese", annak lehetőségei szinte korlátlanok (túrázás, fotózás, erdei vasút Felsőtárkányból... ).

  1. Vécsey Apartmanok Eger - Hovamenjek.hu
  2. Vécsey Apartmanok Eger - Szallast.eu
  3. Teljes

Vécsey Apartmanok Eger - Hovamenjek.hu

  1. Vécsey apartman eger hotel
  2. Vécsey Apartmanok Eger - Szallas.hu
  3. North face télikabát női

2. apartman: 4 ágy + pótágy (2 szoba: 25 m2 és 9 m2, fürdőszoba). Külön felszereltség: HIFI torony, videomagnó, DVD filmek, zenei CD-k. 3. Földszinti apartman: 5 ágy (2 szoba:18 és 9 m2, fürdőszoba, konyha-előszoba). Felszereltség minden apartmanban: felszerelt konyhák (mikrohullámú sütő, főzőlap, nagy hűtőgép, kávéfőző, stb. ), TV, könyvtár, babaágy lehetőség, WIFI internet. Az apartmanok önellátóak, melyhez az apartmantól 20 m illetve 100 m-re elhelyezkedő két kis élelmiszerbolt nyújt segítséget. A szállás közelében (60 m) nemrég nyílt olasz pizzéria étterem a kényelmes ebéd és vacsora lehetőségét adja. Felszerelt konyha, fürdőszobás vagy zuhanyozós szobák, ingyenes Internet hozzáférés, ingyenes parkolás, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, légkondicionált szobák, nemdohányzó szobák, saját parkoló, TV a szobában, családbarát, bababarát, SZÉP kártya elfogadás. Az apartmanokat családoknak, de akár kisebb baráti társaságoknak is ajánljuk (a külön bejáratú két "manzárd" apartman együtt 8 fő elszállásolására is elég).

Vécsey Apartmanok Eger - Szallast.eu

Vécsey Apartmanok Eger: Jól frekventált területen, a belváros közelében kínál zavartalan pihenést családoknak, baráti társaságoknak. Minden apartmanja két szobából és két fürdőszobából áll. A fenti apartmanokban a szobákban vannak a mini konyhák, míg a lentihez saját, különálló, jól felszerelt mini konyha tartozik. A vendégek használhatnak televíziót, Wi-Fi-t, rádiót, könyvtárszobát, Hi-Fi-t, CD-gyűjteményt. Az épület részben légkondicionált. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított. SZÉP kártya elfogadóhely!

vécsey apartman eger e

Teljes

vécsey apartman eger ne vécsey apartman eger
  1. Gyerek vans cipő 2020
Wednesday, 22 June 2022