Pároló Edény Lidl — Pároló Edény Lida Daidaihua

Egy indukciós pároló edény beszerzése a legjobb választás. Vásároljon az indukciós pároló edény kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Az indukciós pároló edény elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Az indukciós pároló edény kiváló minőségű és megbízható. A pároló edény anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üvegfedő, pont-hegesztett fülek az edényeken, a fedőn lecsavarozható fém gomb. A pároló edény gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A pároló edény több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. A pároló edény mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. A pároló edény könnyen tisztítható. Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!

  1. Lidl Pároló ⚡️ ⇒【2022】
  2. Pároló edények olcsó, akciós árak | Pepita.hu

Lidl Pároló ⚡️ ⇒【2022】

02-től-01. 08-ig MEGNÉZEM »

Gyártó: Sencor Modell: SRM 0600WH Leírás: Rizsfőző üvegfedővel gőzkieresztő nyílással 0, 6 liter SRM 0600WH tulajdonságai Speciális rizsfőző edény A párolásos főzés elvén... 5 790 Ft-tól 32 ajánlat Az Árukereső is megrendelhető A Klarstein Osaka 1 rizsfőzővel az egész család számára elegendő mennyiséget készíthet natúr, vagy különféle módon elkészített rizsből, legyen az tejberizs vagy rizottó. A rizsfőzőt... hirdetés A kompakt dizájnnal ellátott Classic rizsfőző segítségével egyetlen gombnyomással ízletes és finom rizst főzhet. A párolókosárnak, a két étel főzését lehetővé tevő funkciónak és az... 17 990 Ft-tól 5 ajánlat Bemutatkozik a 8 in 1, a számítógép által vezérelt rizsfőző, amely bármit meg tud főzni. A főzés befejezése után automatikusan ideális tálalási hőmérsékleten tartja az ételt, amíg el... 22 159 Ft-tól 33 ajánlat Gyártó: Russell Hobbs Modell: 19750-56 Cook@Home Leírás: Rizsfőzés mesterfokon! Egyszerre akár 10 csésze rizs főzésére alkalmas, mely automatikusan kikapcsol, amikor kész az... 11 474 Ft-tól 11 ajánlat A rizsfőző az alábbi 5 speciális főzési módban üzemeltethető - Rice - rizsfőzés - Oatmeal - zabkása főzés - Grains - hüvelyesek főzése - Steam - gőzben főzés - Slow Cook - lassú főzés... 12 590 Ft-tól 7 ajánlat Russell Hobbs 27020-56 200W 3 személyes fekete/fehér rizsfőző A Small rizsfőző a tökéletes konyhai kiegészítő minden rizsimádó számára.

pároló edény lidl connect

835 Vásárlóink válasza arra a kérdésre, hogy ajánlanák-e barátaiknak a Ajánlani tudom mindenkinek ☺ nekem is ajánlották ez az oldalt és szeretek rajta nézelödni 😉 Szandra, Hajdúsámson könnyen megtaláltam rajkta amit keresetem József, szeghalom Igen Melinda, Hajdúnánás Persze, László, Miskolc Igen ajánlanám mert szeretek itt vásárolni. Dominika, Alcsútdoboz Igen, gyors, praktikus, olcsó és jobb az emag -tól Natália, Sümeg Igen. Mert, mindig találok valamit ami kell! Anita, Budapest Hihetetlenül gyors és mellette kedves kiszolgàlás. A Pepita a legjobb! Anett, Dunakeszi Igen, gyors, rugalmas csapat. Alexandra, Zalamerenye Rengeteg termék jó áron. Ágota, Gyula Previous Next

  • Könnyű és gyors fogások bambuszpárolóval | Mindmegette.hu
  • Rólunk | Márton Csaba Gyula | MOTOR VEZÉRLŐK JAVITÁSA | MÁRTON CSABA | Autóvillamossági Műszerész | HIBAKÓD
  • Szinyei merse pál kiállítás
  • Timon milyen állat menhely
  • Előtétfalak
  • Pároló edény lidl uk
  • Magyar márkák története: Győri Keksz | hvg.hu
  • Pároló edény lida daidaihua
  • Pároló edények olcsó, akciós árak | Pepita.hu
  • Rolls royce eladó
  • Használati útmutató SilverCrest SDG 800 A1 Párolóedény
  • Mikrózható műanyag pároló edény 2L, piros | Aspico Kft.

Pároló edények olcsó, akciós árak | Pepita.hu

A szolgáltatás minőségének biztosítása érdekében cookie-kat használ, amelyek közül néhány szükséges a létezéséhez. A böngésző beállításaiban bármikor könnyedén kezelheted a cookie-kat. Ismerd meg hogyan működik, a beállításokban Megértettem

pároló edény lil wayne

Használati útmutatóra van szüksége SilverCrest SDG 800 A1 Párolóedény? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba. Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services. Használati útmutató Értékelés Ossza meg velünk, mit gondol a SilverCrest SDG 800 A1 Párolóedény: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba. Elégedett-e a(z) SilverCrest termékével? Igen Nem 4 szavazás Gyakran ismételt kérdések Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Különleges funkciója,... 16 380 Ft-tól 2 ajánlat A Gallet RC150 rizsfőző edény segítségével gyorsan és könnyedén készíthető főtt rizs az egész család számára. Edzett üveg fedelén keresztül nyomon lehet követni a főzés állapotát. Kivehető,... 8 527 Ft-tól 15 ajánlat Az Adler AD 6406 Rizsfőző segítségével tökéletes puhaságúra főzheti a rizst percek alatt. A főzés után a készülék képes a hőmérséklet megtartására is, hogy az elkészített rizst melegen... 12 999 Ft-tól 17 ajánlat A rozsdamentes acélból készült rizsfõzõ edény egy egyedülálló fazék a rizs elkészítéséhez. A fazék űrtartalma 1, 8 liter, azaz Ön egyszerre 1, 5 kg rizst fõzhet meg benne. Ez az egyedülálló... A rizsfőző párolásos főzés elvén működik Külső nemesacél burkolat A rizsfőző térfogata 2, 8 liter (2 300 g rizs készítéséhez) Teljesen önműködő üzemelés Mindenfajta rizs készítésére... 12 990 Ft-tól A Klarstein Sapporo egy professzionális segíto rizsételek elkészítésehez, amely garantálja az elégedett arcokat az ebédloasztalnál.

pároló edény lidl shop
Wednesday, 22 June 2022