Halálos Iramban Kocsik

1 kapcsolódó hír Bevezető szöveg megjelenítése Opciók Eladó a Halálos iramban ikonikus sportkocsija Jövő hónapban elárverezik azt a Toyota Suprát, amely a filmtörténelem egyik ikonikus darabja. Ezt a sportkocsit hajtotta Paul Walker az első Halálos iramban című filmben. A Barret-Jackson által júniusban árverésre bocsátandó Toyota Supra az autós történelem egy fontos darabja, amely meghatározta a későbbi tuning-kultúrát, és megágyazott az…

Halalos iramban kocsik képek

halalos iramban kocsik képek

Szintén nem piskóta a toronyházból kihulló kocsik látványa. A járdáról nézve ez olyan lehet, mintha az égből potyognának az autók. A sorozat legújabb része április 13-tól lesz látható a magyar mozikban. Ne maradjon le az ORIGO cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.

Potyognak a kocsik az égből a Halálos iramban 8-ban

  • Köszönöm, Dominic Toretto, hogy megtanítottál a legfontosabb dologra az életben
  • Potyognak a kocsik az égből a Halálos iramban 8-ban
  • Autó: Másfél órányi kaszkadőrbravúr az új Halálos iramban film - videó | hvg.hu
  • Veszprém kfc nyitvatartás szombathely

Melyik volt a legszuperebb film a nyáron? Mielőtt teljes svunggal beindulna az őszi moziszezon, még egyszer visszapillantottunk a nyárra, és értékeltük az elmúlt hónapok blockbuster-felhozatalát. Megindokoltuk, hogy miért bírtuk jobban a páncélos Robert Downey Jr. -t, mint a lovagló Johnny Deppet, és gondos mérlegelés után eldöntöttük, hogy Matt Damon vagy Brad Pitt bolygómentése sikerült-e jobban. Aztán még azt is megvizsgáltuk, melyik filmre mennyire volt vevő a magyar közönség. Superman rekordot döntött Zack Snyder Az acélember (Man of Steel, hazai premier: június 20. ) című Superman-filmje a hétvége három napja alatt 113, 1, a csütörtök éjszakai vetítéseket is beleszámítva pedig 125, 1 millió dollárt termelt az amerikai mozikban (Kiegészítés 2013. 06. 19. : A később beérkezett, végleges adatok szerint Az acélember a hétvégén 116, 7, a csütörtök éjszakai vetítésekkel együtt pedig 128, 7 millió dollárt keresett. ). Ez júniusi nyitási rekord: eddig a Toy Story 3 volt a legerősebb júniusi premier, ami 2010-ben 110, 3 millióval startolt.

Köszönöm, Dominic Toretto, hogy megtanítottál a legfontosabb dologra az életben

Hello, vagy hogy a vizsgált film stílusához hű legyek: héló-héló! A Tenet című elvont művészfilm óta nem volt alkalmam moziba menni. Nem csak a trauma miatt nem bírtam, hanem egy rozéra sült tobzoska (vagy valami még finomabb) miatt sem engedtek. Most viszont egy igazi moziünnep kedvéért ünneplőt húztam: megjelent a Halálos iramban-sorozat 9., illetve egy érthetetlen spinoffal együtt a 10. része. (A korábbi részek: Haláli iram, Döglött svung, Haláliram: a japán kergetőzés, Pusztulás & Tempó, Iszkiri 5, Spuri 6, A nagy pucolás 7, Sovány malac vágta 8. ) Dominic Toretto és bandája visszatért, bár hogy ki honnan hova, azt nagyon nehéz megfejteni. Becsülettel végignéztem az összes részt, de a karakterek dinamikája helyett nagyjából olyasmikre emlékszem, hogy egy széfet húznak végig az autópályán, vagy hogy kocsik potyognak az égből. Gyanítom, hogy a mostani rész után is így lesz, tekintve, hogy az alkotók már a legkövetkezetesebben hozzák azt, hogy bármelyik karakter bármikor képes hosszú szünet után szuperközeliben a lehető legkevésbé frappáns válasszal előállni.

Wednesday, 22 June 2022