Emag Akciók 2017 | Fejhallgatók Elérhetőség Akciók - Emag.Hu

Minden év decemberében megünnepeljük születésnapunkat, amikor szuper akciós ajánlatokkal ajándékozzuk meg ügyfeleinket! Tartsatok velünk! Idén 4. születésnapunk alkalmából az alábbi kuponkóddal lepünk meg titeket: eMAG4ev Használjátok fel ezt a kedvezményt mielőbb, ráadásul a már akciós termékekre is beváltható! Az akció 2017. 12. 01 és 2017. 04. között a készlet erejéig érvényes. A kuponkód az akcióban megjelölt, eMAG által forgalmazott termékekre érvényes. Teljes akciós kínálatunkért kattintsatok ide!

  1. Torrent
  2. Több mint hárommillióan vásároltak 2017-ben a hazai online áruházakban | eMAG Blog

Torrent

Üzletek Aktuális ajánlatok Újracsomagolt termékek Értékesíts az eMAG-on! A nap ajánlata Még több eMAG Segítség Akciók TV és szórakozás Konzolok és játékok Játékok Konzol & PC játékok Konzol & PC játékok: Platform Xbox 360 Konzol & PC játékok: Kiadás éve 2017 Vissza Konzolok és játékok (216) Konzolok (2) Konzol & PC játékok (91) Elektronikus játék licenszek (73) Konzol & PC tartozékok (3) Gamepad, botkormányok & Gaming fejhallgatók (22) Gamer székek (21) Fan Gaming termékek (2) Nintendo tartozékok (2) 2 termék Platform: Xbox 360 Kiadás éve: 2017 Minden szűrő törlése Találatok: Ár 5. 000 - 10. 000 (1) 20. 000 - 50.

Ezek együttesen a webáruház forgalmának 55 százalékát adta a márciusban lezárt pénzügyi évben. A legkomolyabb növekedést a cipő, a női ruházati termékek, a gumiabroncs és felni, a táska és kiegészítők, valamint a férfi ruházati termékek kategóriái érték el. Az ide tartozó termékekből az egy évvel korábbinál két és félszer több fogyott. A vásárlók több mint kétszer annyit költöttek építőanyagra és autóalkatrészre, mint egy évvel korábban, de kétharmadával többet költöttek játékokra és számítógépes kiegészítőkre. Hogyan vásárolnak az eMAG-on? A GKI Digital 2018 március-áprilisában lakossági kutatást végzett. Az online kérdőíves megkereséssel zajlott, több mint 1 500 teljes értékű választ feldolgozó kutatásban olyan emberek mondták el véleményüket, akik a felmérést megelőző 6 hónapban legalább egyszer vásároltak az eMAG webáruházában. Az eMAG vásárlók átlagosan 13 alkalommal vásároltak online az elmúlt évben, és bár a vásárlási gyakoriság csökkent az előző év felméréséhez képest, ez főleg annak tudható be, hogy a frissen lezárt pénzügyi évben olyan rétegeket is elért az áruház, akik az átlagosnál lényegesen kisebb online vásárlási intenzitás mellett korábban egyáltalán nem vásároltak az eMAG-nál.

Jutalékmentes értékesítés az első három hónapban Segítünk a termékek feltöltésében Több százezer egyedi ügyfelet érhet el a hét minden napján Szeretnék értékesíteni az eMAG-on

Több mint hárommillióan vásároltak 2017-ben a hazai online áruházakban | eMAG Blog

A húzóhónapnak számító novemberben azonban csak 7 százalékkal sikerült több vásárlót bevonzani, ennek ellenére abszolútértékben még így is ez a hónap vonzotta a legtöbb vásárlót. Az eMAG 2016-ban is a hazai Black Friday-akciók fellegvára volt, így 2017-ben már nehéz volt új vásárlókat elérni, ami a vásárlói bázis bővítésének korlátjai mellett az eMAG hazai online piacon betöltött kiemelkedő szerepét is tükrözi. Az online kiskereskedelem földrajzi különbségeinek kevésbé van kitéve az eMAG Mint az online kiskereskedelem egészét tekintve, az eMAG esetében is Budapest illetve Pest megye a forgalom motorja, bár a webáruház esetében valamelyest enyhébb a régió túlsúlya. Az online vásárlók közép-magyarországi koncentrációja azt jelenti, hogy összességében innen érkezik a rendelések 43 százaléka, az itt élő vásárlók generálják a forgalom több mint felét. Az eMAG esetében azonban a 2017-18-as pénzügyi évben a rendelések 32 százaléka, a forgalom 35 százaléka érkezett a régióból. Pest megye ezzel része annak az öt térségnek, ahol rendelésszám alapján az eMAG legalább 10 százalékot tudott bővülni az előző évhez képest.

  • Szent imre herceg gyerekeknek de
  • Újragondolt Kádár-kockák, modern lakóházak – díjmentes mintatervek az otthonteremtéshez
  • Ritmikus gimnasztika budapest hotel
  • Üzletkötő Állás Heves Megye
  • Aws autóüveg kft budapest
  • Emag akciók 2017 2019
  • Emag akciók 2017 pga championship winning
  • Aspirin protect terhesség
  • Ezúton vagy ez úton 5
  • Emag akciók 2012.html
  • Emag akciók 2017 december 151283 html
  • Mazda 6 ár új mese 2011

Speciális termékek: 113 repülőjegyet, 86 élményt, 19 belépőjegyet vásároltak kettőig az oldalon. A Black Friday a legjobban várt akció az évben, amit az eMAG honosított meg még 2014-ben. Az egynapos akció jól ismert a magyarok körében, köszönhetően az ajánlatban szereplő hatalmas termékmennyiségnek és az egyedi kínálatnak. A Black Friday akciót minden évben megrendezik, az eMAG pedig minden évben részt vesz benne, mióta Magyarországon is elérhető. A vállalat ezúton emlékezteti a fogyasztókat, hogy a legütősebb akciókat ma éjfélig érhetik el. Érdekel, hogy mi vár rád 2018-ban? Kattints és készülj fel Te is a következő Black Friday-ra!

Fotó-Videó, Okos eszközök Divat, ékszerek és kiegészítők Könyvek, Filmek és Irodaszerek Autó- és motor felszerelések Konzol & PC játékok - Játék típusa: Akció 10 termék Játék típusa: Akció Kiadás éve: 2017 Rating PEGI (ajánlott korosztály): Rating PEGI (ajánlott korosztály): 7 Minden szűrő törlése Megjelenített termékek: RRP: 21. 769 Ft 20. 855 Ft RRP: 21. 781 Ft 20. 178 Ft RRP: 27. 823 Ft 26. 938 Ft Navigációs előzményeim Lépjen szintet a vállalkozásával! Jutalékmentes értékesítés az első három hónapban Segítünk a termékek feltöltésében Több százezer egyedi ügyfelet érhet el a hét minden napján

Wednesday, 22 June 2022