Manyi Apartman Hajdúszoboszló

Sövényes Szálláshely Barcson, csendes környéken, a strandtól 600m-re, családi házunk udvarán lévő különálló épületben várjuk kedves vendégeinket. Downtown Dream Apartmans Exkluzív apartmanok kiadók Szegeden a belváros szívében a Dóm tértől 150 méterre. Ildikó Apartmanok Vir szigeten tengerre néző apartmanok kiadók 2×6 fős es 1 stúdió ap. Czanek Apartman Családi házunk emeletén két egy szobás kényelmes, szép apartmanunk van, melyekhez külön bejárat tartozik. Apartman Venus Jöjjön hozzánk egy nyugodt csendes utcában lévő 2 szobás klímás apartmanunkba, ahol a nap sugara, a levegő frissessége, látnivaló a nagy teraszról, parkosított kert, halastó díszhalakkal, a híres tó gyógyító ereje, felüdülés lesz számára. Part Apartman Nyugodt pihenés Gyulán a Várfürdő közelében. Tiszavirág Apartman Az apartmanjaink Tiszakeszi csendes nyugodt környezetében az élő Tiszától 80 méterre találhatóak. Atmoszfera Apartmanok Törjön ki a szürke hétköznapokból és töltsön pár lélekmelengető napot Sárváron. Family XL Ferienwohnungen Lutzmannsburg A Family XL Ferienwohnungen Lutzmannsburg 12 ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a Locsmándban szállást keresőket.

Kiadó apartman – Oldal 17 – SzállásToplista

  • Fonyódon megfizethető szállás 2-4 fő részére kellemes környezetben – SzállásToplista
  • Kabuli legfrissebb hírek
  • Ezüst medál ankh kereszt
  • Manyi Apartman Hajdúszoboszló, 4 apartman 16 férőhely
  • Manyi apartman hajdúszoboszló aquapark
  • Manyi Apartman - Hajdúszoboszló a felüdülőhely : Hajdúszoboszló a felüdülőhely

Térkép

Hotel

Összes kép Még nincs értékelés. Jelenleg ez a szállás nem értékelhető! 8 vendég 4 szoba május - szeptember 770m fürdőtől Éjszakánként 0 Ft -tól Hajdúszoboszló, Attila utca 26. Nincs adat megadva! Útvonaltervezés ide Nyitvatartás: május - szeptember készpénz Megosztás HAPPold el! A látnivalókra vagy kiváncsi? Töltsd le ingyenes mobilappunkat és a magyar nyelvű idegenvezetési funkciónak hála érdekes infókhoz juthatsz. Hírlevél Legyél naprakész! Értesülj első kézből Hajdúszoboszló aktuális rendezvényeiről és a helyi újdonságokról!

Manyi Apartman Hajdúszoboszló, 4 apartman 16 férőhely

Manyi Apartman 2 Az apartman családi házunk földszintjén helyezkedik el. Egy hálószoba van benne 3 heverővel kábel TV-vel, valamint egy felszerelt teakonyha, fürdőszoba, külön WC áll rendelkezésre. A hálószoba ablakai az utcára néznek. A bejárat a kert felől van, kicsi terasz kerti bútorral tartozik hozzá. Egy pótággyal bővíthető. Kellemesen hűvös a legmelegebb nyári napokon is. Zárt udvaron ingyenes parkolási lehetőség van. Gyermekek számára homokozó és hinta. Ingyenes WI-FI és tűzifa sütögetéshez. A tulajdonos a szálláshely címén lakik. Az udvarban három cica és egy kutya is él. Hűvösebb napokon érdemes meglátogatni a melegvizes fürdőt Csiszta pusztán, amely csak 5 km-re van. (MA20001091) Foglalható a nyári szezonban, SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 4 fő, háziállat nem hozható. Manyi Apartman 2 árak Apartman 1-2 főnek: 9000, -Ft/éj 3 főnek: 12 000, -Ft/éj Pótágy: 3500, -Ft/éj Gyermek: 0-3 éves korig ingyenes. 1-3 éjszaka esetén +400, -Ft/fő/éj felár. ajánlatkérés (emailben)

Szállás

manyi apartman hajdúszoboszló szállás
  1. Angol magyar pénz átváltó
  2. Skót kockás párna huzat
  3. Lézeres tyúkszem eltávolítás vélemény topik
  4. Ingyenes pdf olvaso
Wednesday, 22 June 2022